مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام خسته نباشید همسرم (خانومم) با پسر خاله ام در حال خیانت به بنده هستن و تنها‌ مدارک من اسکرین شات هایی از مکالمه این دو نفر در تلگرام است که شماره پسر خاله ام در ان دیده میشود
و در این پیام ها به رابطه های جنسی گذشتشون اقرار کردن و برای هم تعریف ‌کردن
و با توجه به اینکه من یکبار به همسرم شک کردم در گذشته و با او برخورد کردم، از مکالماتشون فهمیدم که دیگه قصد دارن قراری با هم نذارن تا چند ماه دیگه که همسرم از من جدا بشه
میخواستم بدونم با همین اسکرین شاتا میتونم این دو نفر رو محکوم کنم و مجازاتی براشون تعیین میشه یا نه فایده ای نداره و اقدام نکنم ؟؟؟
چون با اشنا در حال خیانته و بی آبروییش در اینده برای من هم هست بشدت خواستار اینم که جفتشون مجازات بشن اگه راهی هست راهنمایی کنید .
ممنون میشم به این دو سوال من پاسخ بدین

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درخصوص جرم رابطه نامشروع صرف پیام و تماس آنهم در فضای مجازی کفایت نمیکند. باید شاهد و مدرک محکم داشته باشید