مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام پدر بنده قبل فوت تمامی ملک های خود را به صورت قولنامه ای به فرزاندان خود 3 پسر و یک دختر به عنوان فروش به صورت جداگانه واگذار نموده است و تمامی مدارک به تایید خود ایشان با امضا و اثر انگشت 4 سال قبل فوت انجام شده ولی مادر ایشان در قید حیات می باشد پدر ایشان فوت کرده است می خواستم درخواست کنم راهنمایی کنید که مادربزرگ می تواند در خصوص مدارک شکایت نماید.

پاسخ ها :

ساناز بهادران

سرکار خانم ساناز بهادران :

با سلام اگر طبق فرمایشات شما پدر تان به صورت مبایعه نامه و به درستی به فرزندانش فروخته باشد و امضا کرده باشد قابلیت اعتراض و شکایت وجود ندارد