مشاوره حقوقی رایگان - محکوم و کسر از پرونده

سلام وقت به خیر. پرونده ای در خصوص نشر اکاذیب 3 بار مختومه شد ... الان شاکی رفته دوتا شاهد آورده که به دروغ شهادت دادن ... و این روند کار پرونده هست ... الان منظور از کسر از آمار ... صدور محکومیت ... و وقت نظارت چیه ... و چرا ما نمی‌توانیم ابلاغیه ای ببینیم؟

الان با توجه به متن پایین ما محکوم شدیم؟
و چه راهی برای اینکه ثابت کنیم دروغ بوده وجود داره؟

اول ما یه لایحه دادیم، نوشته واصل شد و ثبت شد
بعد گفته در تاریخ فلان وقت رسیدگی به لحاظ عدم وصول پاسخ استعلام از سایر مراجع تجدید و تاریخ جدید که دو ماه دیگه هست
بعد نوشته برای شما به جرم افتراء و تهدید حکم صادر شد
بعد دستور قضایی مبنی بر پرونده کسر از آمار شود؛ ابلاغ قرار و تایپ متن...
بعد ابلاغیه ها رو برای اشخاص به شعبه اعاده کردند
یه ابلاغیه هم رفته برای دادسرای عمومی و انقلاب زاهدان برای دادستان
بعد گفته در تاریخ فلان دادنامه ابلاغ شد که ما هنوز چیزی نمی‌بینیم!!!

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اگر به تازگی نوشته ابلاغیه ارسال شد ممکنه یک روز تا قرار گرفتن در سامانه زمان ببره اما در کل باید ابلاغ صورت بگیره.