مشاوره حقوقی رایگان - مالیات خانه خالی

با سلام. در مورد طرح جدید املاک و اسکان که گفته اند اگر فردی ( مالک باشد) فقط و‌ فقط ثبت نام نکند در این سامانه ملک او به عنوان ملک خالی تلقی شده و مالیات چند برابری از او‌گرفته می شود. آیا با توجه به این که مالک در ملک زندگی میکند و فقط ثبت نام نکرده، دولت میتواند چنین ادعای غیر واقعی را مطرح و چنین مالیاتی بگیرد؟ درحالی که ملک خالی نبوده و نیست.

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام مالکین و مستاجرین هر دو موظف به ثبت نام هستند در صورت تخلف به مالک خانه مالیات تعلق می گیرد. ضمانت اجراهای دیگری هم هست.