مشاوره حقوقی رایگان - انتقال زندانی

همسرم دادسرای قزوین محکوم شده و پرونده در اجرای احکام است و با وثیقه ازاد است چگونه میتوانیم او را از شهر قزوین به شهر خودمان یعنی تبریز انتقال دهیم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود زندانی باید درخواست انتقالی بدهد و باید قاضی اجرا احکام زندان هم موافقت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام شما می توان تقاضای خود را به اداره زندانها در قزوین ارائه نمایید و درخواست خود را با دادستان مطرح کنید