مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه از بنگاه

با سلام و احترام.
من یک مغازه در یک پاساژ پسندیدم و بنگاه دار قیمت رو 385 میلیون اعلام کرد.
50 میلیون تومان بیعانه دادم 48 ساعت نگذشته بود فهمیدم که بنگاهی میخواست از طرف 275 میلیون بخرد در قسمت اسم فروشنده اسم خودش رو نوشته بود.
وقتی اصل ماجرا رو فهمیدم فورا قرارداد رو فسخ کردم و با هزار تا خواهش ایشون به من یه چک 46 میلیونی داد یعنی 4 تومن برای خودش برداشت.
آیا من حق شکایت از بنگاه رو دارم؟
مستنداتی که باید تحویل دادگاه بدهم رو بفرمایید.
با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

پس گرفتن بیعانه از بنگاه شکایت از بنگاه دار بیعانه ملک بیعانه