مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند توسط مادر

با سلام. دو دختر 9 سال تمام و 14 ساله دارم و هنوز درخواست طلاق ندادم ولی برای مهریه اقدام کردم و جدا از همسرم در منزل پدرم زندگی میکنم. همسرم عدم تمکین گرفتند و ابتدا تهران زندگی میکردیم. 3 سال هست که با موافقت همسرم شهرستان ساکن هستیم و خود همسرم خونه گرفتند. الان همسرم درخواست بازگشت به تهران دارند و چون بر نمیگردم هیچ نفقه ای هم برای بچه ها نمیدهند. آیا میتونند بچه ها را به اجبار به تهران برگردونند؟ من برای گرفتن حضانت از کجا باید شروع کنم و کجا درخواست بدهم؟ با توجه به سن دختران که بالای 9 سال هستند و بچه ها میخواهند با من باشند آیا پدرشون میتونه اجبار به زندگی تهران کنند یا میشود همین جا بمونند؟ برای درخواست نفقه بچه ها باید کجا بروم و چی کار کنم؟ کلا برای حضانت و نفقه بچه ها چی کار کنم و کجا بروم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حضانت با پدر است مگر عدم صلاحیت وی را اثبات کنید دادخواست نفقه فرزندان بدهید