مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

سلام. حدود یک هفته پیش تمامی حساب های من بسته شده است و اولین حساب من در بانک ... بود که مبلغی در حساب اومد حدود 1 بی و این که به فاصله 10 ساعت بعد برای تمامی حساب های من پیام مسدودی اومد و این که یک مدت در این سایت های شرطبندی شرکت داشتم. آیا این مبلغ ربطی به اون جا دارد و من تونستم نامه باز شدن تمامی حسابهایم رو به جز حساب بانک ... که این مبلغ در اون است بگیرم و من اطلاعی ندارم از کجا اومده است. آیا میشود کاری در خصوص بازگشایی حساب انجام داد؟ حساب من کد 51 خورده است. راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله قطعا برای شزچرکت در سایت های شرط بندی و به همین جرم مسدود شده است