مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری قولنامه

سلام.
بنده یک واحد آپارتمان را به صورت قولنامه ای فروخته ام. مبلغ، امضا و اثر انگشت خودم و شاهد و امضا و مهر بنگاه هم دارد.
آیا چون اون موقع کد رهگیری برای قرارداد نگرفتیم طرف میتواند در دادگاه ادعا کند و قرارداد را باطل کند و پول آن را پس بگیرد؟
چون این طوری شکایت کرده و من هم در قولنامه شرط کد رهگیری نداشتم.

پاسخ ها :

کد رهگیری قولنامه کد رهگیری ابطال قرارداد