مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف به منزل مستاجر

با سلام خدمت وکلای محترم.
من مستاجر هستم.صاحب خانه و خانواده اش به زور وارد حیاط خانه ما شدند و ما را تهدید به مرگ و فحاشی کردند و من و همسرم را مورد ضرب و شتم قرار دادند که من لحظه ورود به منزل آن ها را با موبایل فیلم گرفتم و خود صاحبخانه هم در بازجویی در کلانتری در اظهاراتش اقرار کرد که خودش درب را با کلید باز کرده و آمدند داخل که من فقط از لحظه وارد شدن فیلم دارم نه از زمان درگیری.
آیا همین که صاحبخانه خودش اقرار کرد و با وجود فیلم ورود به منزل آیا آن ها محکوم هستند؟ چون آن ها هم رفتند شکایت کردند که ما آن ها را زدیم در صورتی که ما فقط داشتیم از خودمان دفاع میکردیم آن ها بالای 10 نفر بودند ما دو نفر زن و شوهر بودیم چطور میتوانستیم آن ها را بزنیم؟ تازه من همان لحظه زنگ زدم به 110 واطلاع دادم ولی آن ها تا برسند طول کشید. آیا دفاع مشروع این جا شامل ما میشود؟ آیا به آن ها دیه تعلق میگیرد عاجزانه تقاضا دارم من را راهنمایی کنید. باتشکر.