مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام
بنده درخواست طلاق داده ام زوجه هم ادعای تنصیف اموال دارد
درحالی که نزدیک به دو سال این منزل بنده را ترک نموده من هم درخواست تمکین دادم که تو دادگاه تمکین نکرد و دادگاه یکسال پیش رای به عدم تمکین داد
من هم رای رو اجرا نکردم که مامور ببرم فقط همون رای عدم تمکین رو دارم
الان زوجه تو دادخواستش که برای دادگاه فرستاده نوشته من مشکلی برای زندگی با زوج ندارم این زوج بوده که رای رو اجرا نکرده!! در حالی که تو دادگاه تمکین و داخل رای تمکین صراحتا گفته برنمیگردم
در ضمن زوجه اجرت المثل خودشم گرفته که تو دادخواست نوشته نگرفتم در حالی که اجراییه و رسید پرداخت دارم و به دادگاه هم دروغ گفته دوباره اجرت المثل بگیره و دروغ گو هم هست میخواد سر قاضی رو کلاه بزاره
من باید چیکار کنم نتونه از شرط تنصیف اموال استفاده کنه؟؟؟
تو رو خدا نجاتم بدین از دست این آدم بدبختم کرده

پاسخ ها :

محمود بابایی

محمود بابایی :

استان :

سلام
با توجه به مشروح بودن پاسخ به دفتر وکالت جهت مشاوره مراجعه شود