مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از پمپ آب ساختمان

با سلام مدت هفت سال هست که مدیریت ساختمان پمپ آب در ساختمان نصب کرده و فقط به سه واحد حق استفاده داده این در صورتی است که فشار آب واحد ما که در طبقه سوم هستیم به شدت پایین آمده و امکان زندگی را سلب کرده و حال که درخواست انشعاب پمپ میدهیم با این دلیل که به پمپ فشار می آید مخالفت میکند و حتی درب زیر زمین را قفل زده و اجازه نمی‌دهد که ما به تاسیسات آب خودمان دسترسی داشته باشیم، چگونه میتوان از مدیر ساختمان شکایت کرد؟ و نتیجه آن چه میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از مدیر ساختمان با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید