مشاوره حقوقی رایگان - مستقل زندگی کردن و تنهایی

سلام من 17 سالم هست، امکانش هست که بتونم خودم مستقل زندگی کنم؟ علت اینکه می خوام مستقل زندگی کنم این هست که من به شدت تنها هستم و وقتی به مادرم می گم بیار، می گه خواهر و برادر اضافه چه به دردی می خوره و از طرفی هم مادرم قبل از اینکه من رو به دنیا بیاره دوبار سقط جنین داشته و این مسئله رو خیلی به رخم می کشن، یعنی اینکه چون بین من دوتا بودن و مردن پدر و مادرم خیلی روی من حساسن و من از این حساسیت بیش از حد و اندازه خسته شدم، به طوری شده که به درسم آسیب زده و همش میگن تو چرا زود رنجی و اینکه هیچ وقت هم اجازه نمیدن که من به تنهایی جایی برم. و این مسئله تنهایی من با تک بودن برادرزاده ام بیشتر تشدید میشه، لطفا بگید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. با زندگی مستقل مشکل شما حل نخواهد شد و تنهاتر هم می شوید بهتر است برای خودت دوستان صمیمی پیدا کرده و وقت خود را با دوستانت سپری کنی. جهت پاسخگویی سریعتر، سوالات خود را در این صفحه مطرح نمایید. Forum.attorneyiran.ir