مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دخالت های جدی مادر زنم

سلام
مادر زنه من همیشه خونه ماست و العان به خاطر نگهداری از بچه من در صورتی که از ابتدا من ناراضی بودم خونمونه بارها توهین کرده و به پدر و مادرم فحاشی کرده بسیار در امور زندگیمون دخالت داره و از ابتدای زندگیمون تنها دعوای زندگیمون ایشون بوده چون خودش جدا شده وقتی خانومم اینا بچه بودن اصلا با جدا شدن ما مشکلی نداره چه بسا گفته تو روی من که طلاق دخترمو میگیرم ازت من میخوام ایشون منزله من به هیچ وجه نیان العان باور کنید من از خونه اومدم بیرون به این خاطر که وقتی مشکلی پیش میاد یا توهینی میکنه دخالتی میکنه من به ایشون حرفی نمیزنم ولی وقتی با زنم در میون میزارم اونم طرف مادرشو میگیره البته حق با اون نیست بلکه کاملا تعصبی رفتار میکنه این ماجرا از اول تو زندگیه ما بوده مثلا وقتی ما تازه ازدواج کرده بودیم زنم از سر کار میرفت خونه اونا ساعت 10 میومد ما هم مدام دوا ساعت 11 شب زنگ زده به زنم منو از خونه دختر بزرگش بیا ببر خونه خودش خودش زندگی نداره دار زندگیه ما رو هم خراب میکنه میخوام شکايت کنم ازش که خونه من نیاد یه بند اونجاست تو و قرآن به دادم برسین تا این زنیکه بره خونه خودش و متوجه بشه مملکت بی درو پیکرم نیست
چه کنم تورو خدا جواب بدید

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام دخالت کردن مادر در زندگی دختر و دامادش وصف مجرمانه ندارد بنابراین اگر شکایت کنید فکر نمیکنم به نتیجه ای برسید بهتر است راه دیگری برای حل این مشکل انتخاب کنید. جهت پاسخگویی سریعتر سوالات خود را در این صفحه مطرح کنید forum.attorneyiran.ir