مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال مدیر عامل بدون حق امضا و خارج از سهامداران

باسلام پیرو متن قبلی که اینجانب در سال 86 کارمند شرکت بازرگانی شدم و تا 4 سال طبق روزنامه رسمی در این شرکت به عنوان مدیر عامل خارج از سهامداران و بدون حق امضا بودم و شرکت که با سهامی خاص بوده به اداره مالیات بدهی قطعی که در سال 91 تایید شده و اداره مالیات اموال من رو توقیف کرده
حال نظر اداره مالیات اینست که اینجانب عضو هیئت مدیره بوده و در پرداخت بدهی سهیم می باشید باتوجه به نکات فوق من از چه ماده و قوانین و در کدام مرجع قضایی میتوانم پیگیری کنم
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا ثابت نمایید که جز سهامداران شرکت نبوده اید و سپس ..