مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یک طرفه

سلام خسته نباشید من زوجه هستم حدود سی سال پیش ازدواج کردم همسرم با من نمیسازه همش دعوا میکنه وسایلو میشکنه ، میریزه بیرون منم از لحاظ روحی داغونم اونم از این وضعیت من سو استفاده کرد گفت نصف خونمو میدم بهت بعدم دیوار میکشم بینمون بعد طلاق میگیریم تو با بچه هات زندگی کن منم چون چاره ای نداشتم هر روز وسایلم و خودم تو کوچه بودیم به ناچار امضا کردم و انگشت زدم ولی گفت دخترمونم امضا کنه به عنوان شاهد دخترم 22سالشه اونم از رو ناچاری و تحت فشار روحی امضا کرد و انگشت زد ولی بعدش گفت ماشینمو میفروشم مهرتو میدم کاغذم نوشت که وقتی ماشینشو فروخت مهرو بده ولی الان خودش رفته دادخواست طلاق نوشته و میگه مهرشم دادم یعنی نصف خونرو اون کاغذم داده به قاضی میگه نصف خونه رو دادم بجا مهرش و خودشو دخترشم امضا کردن برگه ای هم که توش قرار بود ماشینشو بفروشه بده به من پاره کرده
ولی من فقط از رو ناچاری امضا کردم مجبور شدم بخاطر ابروم قاضی میگه نصفی از مال و دارایی مرد مال زنه شوهر منم یه پراید داره دو طبقه ساختمون که یکیش خودمون و یکیش پسرمون توشه میتونه یه طرفه منو طلاق بده من فقط در صورتی مهرمو کامل بده طلاق میگیرم خونه نمیخوام اینو به قاضی هم گفتم فقط نگران اون برگم در ضمن قبلا که من مهرمو گذاشته بودم اجرا ماشین به نام شوهرم بود ولی الان میگه به اسم مادرشه من باید چکار کنم که حقم ضایع نشه ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام وعرض ادب اگه بخوادشماروطلاق بده باید تمام مهرتون وسایرحق وحقوقتون رو پرداخت نماید،شمابه عنوان فرارازدین میتونین ازشوهرتون شاکی بشین چون قبلاماشین به اسم خودش بوده وحالابه اسم مادرش نموده،دخترتون روهم ببریددادگاه تاشهادت بده مبنی براینکه شمامهرتونونگرفتیدوبه خاطراینکه شوهرتون گفته مهریتومیدم خونه روهم به اسمت میکنم اون برگه روامضاکردین .

فاطمه  ايزدي فيروز اباد

فاطمه ايزدي فيروز اباد :

سلام درصورتی که درخصوص مهریه رای صادرشده بعد همسرتون ماشین رو به نام مادرش کرده شکایت معامله به قصد فرار از دین بکنید