مشاوره حقوقی رایگان - حق تحصیل

سلام من دانشجوی علوم پزشکی هستم برام خواستگاری از شهر غریب اومده که خانوادم خیلی شدید مخالفت کردن کلا خواستگاری برام بیاد به دلیل وابستگی زیاد مخالفت زیاد میکنن پدرم تهدید کرده که نمیزاره درس بخونم و دانشگاهم شهر دیگست ایا میتواند به اجبار انتقالی من رو بگیرد ؟ و یا حق تحصیل مرا؟

پاسخ ها :

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام خیر اما توصیه میشود حق مسکن حق اشتغال حق تحصیلو حق طلاق رو در دفتر اسناد رسمی تنظیم نمایید.