مشاوره حقوقی رایگان - نبودن راه برای ساخت و ساز در باغ

سلام اطراف باغ ما و چهار طرف آن و چسبیده به باغ، باغ همسایگان قرار داره ولی با کمی شیب دادن به کرتهای باغ دو همسایه امکان راهیابی و ورود تجهیزات ساخت و ساز وجود داره ولی هیچکدام حتی با شرط اینکه بعد از تمام شدن کار همان شیبی که در کرتها ایجاد شده هم بازسازی می کنیم راضی به اینکار نیستند و عملا نمی‌گذارند ما کاری انجام دهیم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنیم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1. آیا برای ساخت و ساز در باغ از جهاد کشاورزی مجوز گر فته اید؟
2. آیا مشکل شما با کمی شیب دار کردن کرت ها حل میشود؟
3. آیا در شیب دار کردن و عبور از آنها برای بردن تجهیزات ، وارد زمین همسایه نخواد شد؟
اگر پاسخ دو سوال اول مثبت و پاسخ سوال سوم منفی بود، می توانید اقدام کنید.