مشاوره حقوقی رایگان - بردن فرزند به خارج

باسلام و سپاس
من قصد جدایی از همسرم را دارم ولی با توجه به اینکه ایشون از نظر روحی در شرایط متعادل نیستند و بسیار عصبی و رفتار خارج از کنترل دارند اگر من و پسر 2ساله از ایران به ترکیه برویم و بعد من از طریق وکیل اقدام برای دریافت مهریه و طلاق بکنم چه مشکلانی پیش رویم قرار میگیره و آیا امکان داره از طریق پلیس اینترپل برگردانده شوم و یا محکوم شوم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هر چند حق حضانت تا سن 7 سالگی با مادر خواهد بود و پدر در این مدت حق ملاقات فرزند را خواهد داشت و خروج طفل از کشور باید با اذن ولی ویا دادگاه باشد وپدر میتواند از خروج طفل طبق حکم قضایی واخذ دستور موقت مبنی بر منع خروج طفل اقدام نماید ولیکن اگر قبل از اقدام پدر طفل خارج شود اقدامی مبنی بر پلیس اینترپل متصور نیست وفقط زمانیکه به کشور برگردید طفل ممنوع الخروج خواهد شد ودر خصوص سایر حقوق مالی اعم از مهریه وطلاق نیز میتوانید توسط وکیل دادگستری اقدام نمایید