مشاوره حقوقی رایگان - آزادی فرد بازداشتی

با سلام بنده یک چک از فردی داشتم به مبلغ 61 میلیون، حکم جلب ایشون رو گرفتیم و بعد از چند ماه پیداش کردیم و تحویل مامور دادیم، این آقا بعد از دو روز مجدد آزاد شد. آیا فرد بازداشتی میتونه آزاد بشه؟ ضمنا در مهلت مقرر دادخواست اعسار هم نداده و واخواهی هم نکرده. بعد اگر وثیقه گذاشته آزاد شده تا چه زمانی میتونه آزاد باشه؟

پاسخ ها :

هوشنگ باقر پور

هوشنگ باقر پور :

استان :

سلام
اگه اقدام کیفری باشه یا حقوقی ویا رای غیابی پاسخ متفاوت است سوال‌شما ناقص است