مشاوره حقوقی رایگان - گودبرداری

سلام.همسایه ما بدون کسب اجازه از ما اقدام به گودبرداری نموده است. آیا حق این کار را دارد؟ آیا در این مرحله (پایان گودبرداری) میشه جلوی کارشو گرفت؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر گودبرداری خظرناک و بدون رعایت موازین فنی بوده و هم چنین منجر به ورود خسارات به شما شده یا خواهد شد، می توان در قالب دستور موقت و دعوایی مناسب، اقدام نمود

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید