مشاوره حقوقی رایگان - قوانین سرایداری

سلام من 6ماهه تو ی ساختمان 50 واحدی با دوتا راهرو با دوتا اسانسور شرقی و غربی سرایدارم.ومدیری دارم که ساعت 7صبح زنگ خونمو میزنه و میگه الان چه وقته خوابیدنه شما باید تو ساختمون باشید و فقط برای خوردن وعده غذایی بری خونت.برای همینم از ساعت 6صبح بیدار و بعد خوردن صبحانه میرم ساختمون و تا ساعت 10شب بیرون میمونمو ساعت 12شب هم چراغ های کولیدور رو خاموش میکنم.و با اینکه ساختمون دوربین داره و به خونه من وصله میگه همیشه باید نگهبانی بدی و کارای ساختمونم انجام بدی.اصلا هم نه به من نه به همسرم اجازه کار کردن در واحد های ساختمان رو نمیدن و خودشونم که 5نفر هستن(مدیرها)از من کارهای شخصی خودشون رو میخوان یعنی برا خودشون کار میکنم.وقتی کسی هم به من کمک میکنه جلودارش میشن طوری که دو ماه پیش یکی از واحد ها بهم ی تلوزیون 21 اینچ داده یودو منم این تلوزیونو بعد یک ماه بخاطر خرابیش میخاستم بفروشم و در این حال مدیر متو دید و گفت از کجا دزدیدیش و خیلی هم عابرو ریزی کرد و حتی خودشون هم بهش ثابت کرد که با رضایت اون تلوزیونو به من داده بود ولی باز هم منو دزد خطاب کرد و جلوی من از انباری ساختمون و انباری خودش عکس و فیلم گرفت که منو دوباره دزد خطاب کنه و هر موقع تو ساختمون مشکلی پیدا میشه منو مجبور میکنه که من برم روشون شکایت کنم.مثال کسی .سگ میاره تو ساختمون یا مهمونی میگیرن چند بار مجبورم کرده شکایت کردم با اسم خودم و تهدیدم میکنه اگه شکایت نکنم اخراجم میکنه البته این فقط چند مورد از اذیت های مدیر بود و همچنین هم بیشتر میشه.من هم چون بچه روستایی هستمو تازه به تهران برای سرایداری اومدم با اینکار اشنا نیستم.جسارتا میتونین راهنماییم کنین؟! :-(

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما برای تهمت و افترا می توانید شکایت کنی واعاده حیثیت نمایید