مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خانم بابت فروختن طلاها

با سلام وعرض ادب
من الان 3ساله ازدواج کردم حدود 6ماه پیش پولی پس انداز کرده بودم که به پیشنهاد خانم جهت سرمایه گذاری رفتیم و طلای بدون اجرت گرفتیم اما فاکتور به اسم خانم نوشته شد حدود 2ماه پیش یه مشکل مالی برامون پیش اومد که خانم من طلاها رو داد و گفتن برو بفروشش، البته با یه تکه طلا که در زمان عقد خانواده ام بهش هدیه دادن و فاکتور ازش نداریم، حالا مشکلاتی بین ما پیش اومده که ایشان رفتن و از بنده بابت فروختن طلاها شکایت کرده و ادعا کرده که طلاها از اول مال ایشان بوده ، خواستم ببینم دادگاه چه حکمی میده والا منو محکوم میکند باتشکر..

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با استناد به نحوه ی پرداخت بهای طلا ،مثلا از طریق کارت بانکی شما و نیز مدت زمان فاصله فروش تا طرح شکایت و همینطور شهادت و شهود و مطلعین می توانید در دادگاه از خود دفاع کنید

مریم مهدوی

مریم مهدوی :

دادگاه باتوجه به داشتن ادله و فاکتور زوجه حکم به نفعش صادر می کنه

زهرا قاسمی

سرکار خانم زهرا قاسمی :

در صورتی که طلاها را با رضایت همسر فروخته اید و در این خصوص شاهد داشته باشید و بتوانید اذن همسر بر فروش را در دادگاه ثابت کنید مشکلی وجود نخواهد داشت در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا راهنمایی شوید

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام این موضوع نیاز دارد پرونده مطالعه گردد لطفا به وکیل مراجعه کنید