مشاوره حقوقی رایگان - ریموت درب پارکینگ برای واحد بدون پارکینگ

با سلام. بنده مدیر ساختمان 16 واحدی هستم که داری 11 پارکینگ است.
ساختمان دارای یک درب نفر رو جلوی ساختمان و درب پارکینگ از پشت ساختمان است که به هم راه دارند.
اخیرا درب برقی نصب شده است و هزینه آن را افرادی که پارکینگ دارند پرداخت کرده اند. آیا افرادی که پارکینگ ندارند حق دریافت ریموت را دارند؟
با توجه به وجود درب نفر رو آیا افرادی که پارکینگ ندارند، مجاز به تردد انفرادی و بدون ماشین از قسمت درب پارکینگ را دارند؟

پاسخ ها :

نسرین عصیانی خوزانی

نسرین عصیانی خوزانی :

اگر در مشاعات ساختمان دقیقا ذکر شده باشد که چه واحد های پارکینگ ندارند حق استفاده از این درب را هم ندارند با توجه به اینکه درب دیگری برای این افراد هست

یک وکیل :

اگر پارکینگ کارکرد دیگری غیر از پارک خودرو نداشته باشه مثلا انباری نداشته باشه، محل ورود به قسمت مسکونی نداشته باشه، به حیات دسترسی نداشته باشه، کسی نمیتونه شما رو ملزم به ارائه ریموت درب پارکینگ بکنه