مشاوره حقوقی رایگان - پلمپ مغازه

سلام.
بنده یک باب مغازه تجاری دارم که در سال 1395 به املاک اجاره دادم و اون مستاجر در سال 97 ملک را تخلیه کرد و بعد از اون هم به مشاغل دیگری اجاره داده شده است در حال حاضر بعد از گذشت 3 سال برای اون مستاجری که در سال 95 مغازه را برای شغل املاک اجاره کرده بود شاکی پیدا شده و اتحادیه حکم پلمپ مغازه بنده را صادر کرده است. در صورتی که اون مستاجر 3 سال است که از این جا رفته است و اتحادیه میگوید که به دلیل این که این قرارداد (تخلف) در این ملک صورت گرفته باید ملک شما پلمپ گردد و اتحادیه در این خصوص میگوید شما باید بروی و رضایت شاکی را به دست بیاوری تا مغازه ات پلمپ نشود و اون فرد نیز رضایت نمیدهد الا ایحال بنده در این مورد ذینفع نبوده و فقط مالک مغازه می باشم.
الان من چی کار کنم که مغازه ام پلمپ نشود یا اگر هم پلمپ شد به چه شکل میتوان خسارت خودم را بگیرم؟
با تشکر

پاسخ ها :

محدثه افشار

محدثه افشار :

رضايت شاكي را كسي كه جرم انجام داذه بايد به دست اورد شما بايد به اصناف مراجعه كرده و درخواست رفع پلمپ بكنيد .