مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک برای مهریه

با سلام. مدت 4 سال مشکل خانوادگی برای من به وجود آمده است و همسرم با راهنمایی های پدرش که شخصی زیاده خواه و اخلاق دیکتاتور منشی دارد به واسطه برخوردار بودن از سرمایه و موقعیت مالی با سوء استفاده از اعتماد من که 20 سال زندگی مشترک داشتیم و فریب دادن من موفق شد وکالتی از سند منزل شخصی ام در تاریخ 7/10/93 از بنده بگیرد که به واسطه در رهن بودن سند ملک نزد بانک ملت که 17 قسط تا تسویه وام باقی بوده که بدون هماهنگی و اطلاع بنده پدر همسرم به حساب شخصی ام نزد بانک ملت مبلغ 12300میلیون تومان واریز کرده است و وام تسویه و گواهی فک رهن سند منزل من توسط ریاست بانک ملت به پدر همسرم داده میشود و فک رهن و سند انتقال به نام همسرم و بعد از مدتی به نام پدر همسرم که کم کم مشکلات شروع و تنها مقدار سه دانگ مشاع کل اموال غیر منقول بوده است که محل کسب و کار من که نانوایی سنگکی بوده که توسط مرحوم پدرم در سال 87 به نام بنده انتقال مقدار سه دنگ که با سازش و نفوذ توسط اجراییات اداره ثبت زابل بر مهریه همسرم که ده میلیون تومان در سال 77 بوده بازداشت در تیر 96 میشود و سه مرحله محاسبه میشود.
مهریه و همزمان دادخواستی برای وصول مهریه به دادگاه از طرف همسرم داده میشود که در دادگاه تقسیط ماهی 500 هزار تومان که توسط همسرم با درخواستی به قاضی پرونده بسته میشود پرونده مهریه و بعد با گرفتن رای غیابی بر ترک انفاق 6 ماه حبس بر بنده گرفته میشود که زندانی ام کردند و ملک ناتوانی بنده در 19 اسفند 97 به صورت کاملا مخفی و پنهانی مزایده با یک کارشناسی ساختگی که برابر با مبلغ مهریه همسرم و نفقه اش شده و ملک به همسرم توسط اجراییات ثبت میشود که بعد از آزادی دادخواست توقیف عملیات اجرایی به دادگاه که با تبانی و سازش به علت انجام مزایده رای به نفع همسرم داده میشود و دادخواست عدم سازش به دادگاه دادم که رای صادر و با دو اخطاریه از طرف محضر به خانم حاضر نشد و به علت فوت محضردار مهلت سه ماه اتمام که بر مرحله چهارم از اتهام ترک انفاق شکایت و حکم 6 ماه غیابی گرفته و تنها درآمد من که فقط یارانه بخدا می باشد توسط دادگاه بسته میشود و دادخواست حکم طلاق از طرف همسرم نیز غیابی گرفته میشود.
جدیدا که در این حکم قاضی رای بر طلاق بدون حضور بنده داده و تمام حقوق مالی خانم را اعلام کرده که بخشیده که در حال حاضر یک ریال درآمدی ندارم و حتی محلی که شب به صبح برسانم ندارم ولی برای حقاق حقم که چنین توسط همسر و پدرش ظلم و ستم شده و ملک و منزلم را بدین روش تصاحب شدند چه باید بکنم و به علت موقعیت مالی که دارد پدر همسرم تمام رای پرونده ها به نفع شان شده است. یاحق

پاسخ ها :

توقیف ملک برای مهریه مزایده ملک عدم سازش طلاق غیابی مهریه طلاق