مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو فروخته شده

با سلام. یک خودرو به صورت وکالت فروش بلاعزل که بدون تاریخ انقضا هست رو فروختم. صاحب بنگاه با خریدار آشنا هست و سر من رو حسابی کلاه گذاشتند. بماند پس از ده ماه هنوز از روی پیامک جریمه ای که برای من آمد فهمیدم نرفته تعویض پلاک و زنگ او زدم میگوید بگذار کرونا برود و یک موقع که کار نداشتم میروم و من اصلا ماشین رو فروختم. خودرو من پلاک اصفهان هست و هم خریدار اول و هم دوم که میگوید قمی هستند. به او میگویم چطور با پلاک اصفهان در قم تردد میکند با این جریمه های سنگین کرونا خوب سریع تر پلاک رو تعویض کنید میگوید خوب لابد خریدار دارد با آن مواد جابجا میکند که برای او این جریمه های سنگین مهم نیست. با این حرف او ترسیدم و سریع زنگ زدم 110 گفتند برو کلانتری رفتم کلانتری گفتن به ما ربطی ندارد و برو راهور رفتم راهور گفت چون مبایعه نامه نداری و رونوشت وکالت هم نداری نمیشود تازه این ها رو هم داشته باشی باید بروی یک اظهارنامه برای او بدهی و بعد از ده روز اگر نرفته بود با اظهارنامه و مبایعه نامه یا وکالت نامه بیای این جا. گفتم حالا که ندارم چی کار کنم گفت برو دادگاه رفتم دادگاه گفت به ما ربطی ندارد و کارت رو باید ببری دفتر خدمات قضایی و رفتم اون جا اسم طرف که وکالت نامه با کد ملی اش رو دادم میگوید چون ثنا ندارد و در ثبت احوال هم آدرسی ندارد. باید آدرس هم و داشته باشی گفتم خوب ندارم. گفت برو گیر بیار و گفتم ندارم به هم نمیدهند نمیتونم گیر بیاورم و گفتند متاسفانه ما هم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم و حتی یک اظهارنامه ساده هم برای او نتونستم بفرستم خلاصه به کلانتری و راهور و پلیس و 110 و قاضی و دفتر خدمات قضایی رفتم هیچ کس هیچ کاری نکردند.
لطفا بفرمایید سریعترین راه پیگیری من چی هست با توجه به این که هم خودرو و هم پلاک به نام من هست میتونم اعلام سرقت کنم؟ اگر نمیتونم سریعترین راه برای حل مشکلم چی هست؟ آیا اگر خریدار واقعا مواد جابجا میکند یا هر کار خلافی پای من هم گیر هست؟ چی کار کنم که گیر نباشم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

البته که راه دارد. ابتدا یه دادخواست را ثبت موقت کنید و بر اساس آن به دادگاه حقوقی مراجعه کنید تا استعلام ثبت احوال در اختیار شما قرار دهند و با این شیوه آدرس آیسان را پیدا می کنید و...