مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

با سلام. بنده دو ماه در عقد می‌باشم و خانومم در ازای حق طلاق مهریه اش رو بخشیده است. آیا دادگاه بدون هیچ دلیلی از طرف ایشان میتونند طلاق بدهند از آخر یا باید دلیل داشته باشند در صورت حضور من در جلسات مشاوره و دادگاه و چون در عقد هستم میتونم دادخواست عدم تمکین و مداخله خانوادش بدهم و جلوی رای دادگاه رو گرفت.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
نیازی به ارائه ی دلیل از سوی زوجه نیست و میتواند با ارائه ی وکالتنامه ی طلاق خود را مطلقه نماید.

لیلی خسروی حقیقی

لیلی خسروی حقیقی :

سلام همسر شما میتواند با استفاده از مفاد وکالتنامه اعطایی و توکیل به وکیل دادگستری به عنوان وکیل شما در دادگاه حضور یافته و بدون هیچگونه دلیلی و با انتخاب نوع طلاق که اصولا خلع هست خود را مطلقه نماید و حضور شما در این پروسه لازم نیست ولی با رویه ای سلیقه ای بعضا باید در جلسات مشاوره حضور داشته باشید ولی در جلسه دادگاه حاضر نخواهید بود.
در خصوص سوال دوم بله در صورتیکه شرایط تمکین زوجه از شما فراهم باشد ایشان ملزم به تمکین از شما خواهند بود در غیر اینصورت پاسخ منفی است و اثبات عدم تمکین و مداخله خانواده ایشان از موانع صدور حکم طلاق نمیباشد