مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول رهن از موجر

سلام. من چهار ماه هست که یک واحد مسکونی رو اجاره کردم ولی بعد از دو الی سه ماه متوجه شدم اون ساختمان ورثه ی هست و چند بار با مامور نیروی انتظامی با حکم تخلیه اومدند و تذکر دادند و گفتن اون جا رو‌ میخواهیم خالی کنیم و الان اون کسی رو‌ که اجاره کردیم همکاری نمیکند که پول ما رو بدهد و تخلیه کنیم. قانون میتونه اون جا رو تخلیه کند پس این جا من پول رهن خونه رو که 45 میلیون هست رو از کی میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

صادق ممبنی

جناب آقای صادق ممبنی :

درود
شما دادخواست جبران ضرر و زیان و ایداع پول مورد رهن بدید.و با قراردادی که در دست دارید میتونید کارتون رو پیش ببرید