مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه

با سلام و خسته نباشید. بنده چند سال پیش 400 متر مشاع از 1000 سهم مشاع از شش دانگ یک قطعه زمین به مساحت 5000 هزار متر برای ضمانت کسی بازداشت نموده و زمین مربوطه به دلیل عدم مراجعه ضبط شده و در سازمان اموال تملیکی قرار شده به فروش گذاشته شود در صورتی که اصلا زمینی وجود ندارد و فقط سند خالی برای ضمانت گذاشتم. آیا در صورت فروش به شخص دیگر و عدم وجود زمین برای تصرف برای بنده مشکل ایجاد میشود یا خیر؟ ممنون از راهنمایی.
به صورت غیرحضوری توسط کارشناسان اداره ثبت محل کارشناسی و بازداشت شد.
در صورت بروز مشکل بنده باید همان مبلغ وثیقه را پرداخت نمایم یا به نرخ روز زمین متشکرم از ارشاد حضرتعالی
در صورت فروش اگر ملکی وجود نداشته باشد سند خالی را که کسی نمیخرد بنده را بخواهند بنده باید مبلغ وثیقه را بپردازم یا به قیمت روز ملک؟
ملک به صورت مشاعی بود بعد تقسیم و به فروش رفت و فقط سند کوچه که برای ضمانت گذاشته و وثیقه گذاشتم یعنی زمینی برای تصرف و استفاده وجود ندارد. البته قبل از وثیقه گذاشتن ملک قطعه بندی و سند انتقال به دیگران شده و الان ساخته اند و به صورت ساختمان هست.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شما مکلف به پرداخت معادل همان مبلغی که در قرار صادره به عنوان وثیقه تعیین شده هستید نه قیمت روز زمین .
موفق باشید