مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از لوله اب کشاورزی

با سلام
در چه صورتی میتوانم از لوله اب کشاورزی زمین بالا دستی که از زمین من عبور کرده استفاده کنم برای پر کردن استخر ذخیره آب ؟ لوله از ده سانتیمتری دیوار استخر عبور کرده ، من زمین رو بدون آب خریداری کردم و به تازگی یک ساعت آب از مدار 12 روز اجاره کردم و حق لوله آب رو هم پرداخت کردم و زمانیکه زمین رو خریدم فروشنده چیزی در مورد لوله آب در قولنامه قید نکرده

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه از قدیم لوله های آب زمین بالادستی ، آب زمین شما را تامین میکرده ، میتوانید به استفاده از آن ادامه دهید ، درغیراینصورت باید با صاحب زمین بالادستی و مالک لوله های آب توافق کنید و از ایشان اذن داشته باشید .
موفق باشید