مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل

من یه سال پیش تقریبا برای پرونده ی مهریم یه وکیل گرفتم تو اهواز درحالی که منزل من کرج بوده ایشون حتی به خودشون زحمت ندادن برن کرج پرونده ی منو پیگیری کنن اهواز منزل پدرم بودم زنگ میزد منو میفرستاد اینور اونور الان از 114 سکه 3 تا سکه پیش گرفته
و هر 10 ماه یک سکه الان میگه که 2 سکه واسه منه میخواستم ببینم میتونم ازش شکایت کنم میگه که من عین بقیه بودم 10 درصد مبلغ مهریتو به عنوان حق الوکاله میگرفتم من پنج تا پرونده واسه شما انجام دادم مطالبه ی مهریه و تامین خواسته گرفتم اعسار بدوی اقلام گرفتم تجدید نظر خواهی کردم و اجراییه کشیدم در حالی که 3 تومن به عنوان مالیات از من پیش پرداخت گرفت و 300 تومن بابت نوشتن لایحه ی اعتراض الان میگه من از 3 تا سکه دوتا میخوام دوتا درحالی بود که تمام سکه ها رو میگرفت حتی زحمت توقیف ماشین همسر سابقم رو به خودش نداد خودم رفتم کرج توقیف کردم خواستم ببینم میتونم ازش کانون وکلا شکایت کنم و اینکه با جعل مبایعه نامه صوری ماشین رو زدن فروش حتی به خودش زحمت نداد بره از اون بنگاه دار و خریدار شکایت کنه میگه تقصیر شما بود که پیگیر کار نیستی الان میتونم ازش شکایت کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

شکایت از وکیل وکیل مهریه وکیل