مشاوره حقوقی رایگان - ماده277 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری

معادل ماده277 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری در قانون آیین دادرسی کیفری جدید کدام ماده است؟ برای جرم خیانت در امانت که قطعیت یافته از شاکی رضایت گرفته ام میخوام تقاضای تخفیف مجازات رو بدم به کدام ماده استناد کنم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نیازی به دانستن ماده قانونی نیست
ضمنن این موضوع به قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 ارجاع و در آن شرایط تخفیف مجازات, تبدیل, تعلیق و یا تعویق به صورت کامل از ماده 20 به بعد آن تقریر شده است.
همچنین در صورت وجود کیفیات مخففه جرم قاضی آن را اعمال می نماید.

یک وکیل

با سلام ماده 483 قانون آیین دادرسی کیفری