مشاوره حقوقی رایگان - هیات امنا یا هیات مدیره مرکزی

با سلام

احتراماً اهالی یک شهرک مسکونی با جمعیت بالغ بر 10،000 نفر جهت مدیریت کارآمد شهرک و تعاملات اثربخش سازمانی با دستگاه های اداری و به منظور تامین خدمات شهری از قبیل ایجاد مراکز آموزشی، بهداشتی، تفریحی، ورزشی، آتش نشانی و خدمات ایمنی، آراستگی و پيراستگی محيط شهری و ... قصد تاسیس هیات امنای شهرک و یا هیات مدیره مرکزی شهرک را دارند.
خواهشمند است نسبت به راهکار قانونی برای تاسیس این تشکیلات راهنمای لازم را مبذول فرمایید. آیا تاسیس این دو تشکیلات، ارتباطی با اداره کل راه و شهرسازی و یا شهرداری محل تاسیس شهرک نیز دارد؟

با تشکر

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

براي شهرك وكيل بگيريد
وكيل تمام اقدامات را انجام ميدهد