مشاوره حقوقی رایگان - آیا می شود از بازپرس ناحیه ... دادسرای عمومی تهران شکایت کرد؟

با سلام
در تاریخ 1/7/98 مامورین شهرداری ناحیه ... تهران بدون هیچگونه مجوزی قفل دفتر انتشارات اینجانب را که دارای پایان کار ادارای بوده است شکسته و داخل دفتر شده ، فیلم گرفته و در دفتر را باز رها کرده و رفته اند. با پلیس 110 تماس گرفته شده و گزارش آنها را همراه مدارک مالکیت و پایان کار اداری به دادسرای عمومی تقدیم کردم . متاسفانه بازپرسی مربوطه بدون توجه به مدارک، منع تعقیب صادر کرده و پس از اعتراض پرونده به دادگاه ارسال گردید و 1 روز بعد دادگاه هم همان رای را تایید کرد. پس از شکایت به بازرسی شهرداری تهران در جوابیه نامه رسمی انتشارات اعلام کردن که مامورین شهرداری منطقه ... خلاف کرده اند و ورود به عنف غیر قانونی بوده است. حال برای شکایت از بازپرسی ناحیه ... دادسرای عمومی تهران چگونه باید عمل نمایم تا احقاق حق صورت گیرد.

پاسخ ها :

شکایت از بازپرس ورود به عنف مامورین شهرداری تخلف مامورین شهرداری