مشاوره حقوقی رایگان - ادای توضیح

سلام من یه ابلاغ واسم اومده نوشته س ع به اتهام مزاحمت ملکی جهت دفاع از اتهام انتسابی با مهلت 5روز در این شعبه حاضر شود. و نوشته وکیل میتونید همراه داشته باشید. و یک ضامن معتبر همراه داشته باشید. میخوام بدونم اگه مدارکم نتونه قانعشون کنه امکانش هست حکم زندانمو بدن؟

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام بهتر جهت مشاوره کامل با وکیل صحبت کنید

رضا  باغاني

رضا باغاني :

استان :

سلام . اگر مدارک شما ضعیف باشد احتمال اینکه با صدور قرار وثیقه یا کفالت از سوی دادگاه مواجه شوید وجود دارد . لذا باید ضامن یا وثیقه معتبر همراه داشته باشید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ضامن با حودت ببری باداشت نمیشی تا رای قطعی صادر شود بهتره وکیل بگیری