مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین کشاورزی

سلام
ما 7 نفر وراث پدری هستیم که فوت کرده است. حدود 21000 هزار متر زمین در دو قطعه به متراژ 9000متر و 12750متر می باشد که قطعه 9000 متری رو تقسیم کردیم. موقع تقسیم قطعه دوم یک نفر با قولنامه دستی که با خط برادر بزرگ ما و امضا پدرمان مراجعه کرد که 11000 هزار متر از این قطعه زمین را خریداری کرده است در ضمن برادران به خاطر مشکلات مالی که ما به تازگی فهمیدیم از این آقا نزول کرده است. در ضمن کل وراث بجز همین برادرمان میدانستیم که پدرمان 1000 متر از این زمین را فروخته است حالا که قولنامه را آورده هم متراژو هم امضا پدرمون زمین تا آسمان فرق دارد در ضمن زمین در تصرف ما و در آن گندم کاشته شده است و ایشان از ما برای تصرف زمین شکایت کرده است .
فردا 6 اردیبهشت برای ثبت اظهارات به کلانتری احضار شده ایم. ممنون میشم راهنماییم کنید با کمال تشکر

پاسخ ها :

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

سلام می توانیدامضای ان مرحوم راموردتردیدقراردهیدیااینکه ادعای جعل مطرح نماید