مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

سلام من واحد مسکن مهر ثبت نام کرده کلیه مراحل قانونی انجام شد انتخاب واحد هم کردم اخرین وجه واریز کردم ولی متاسفانه قرارداد به هیچ کس ندادند پرونده توی بنیاد مسکن بنام من هست پیمانکار موقع تحویل با برگه معرفی به بانک واحد را به دیگری فروخته وام بنام خریدار قسط بندی شده و ایشان تصرف کرده لیست افرادی که پارکینگ و انباری دارند امده واحد و پارکینگ و انباری بنام من هست حتی مبلغ پرداختی هم قید شده از طریق وزارت راه پیگیرم ولی برای جلوگیری از فروش و انتقال واحد بنام دیگری میخواه درخواست پلمب واحد بدم باتوجه به اینکه ان شخص مستاجر گذاشته میشه واحد را تا روشن شدن تکلیف پلمب کرد توضیح دهید ممنونم

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

طرح شکایت کیفری فروش مال غیر علیه پیمانکار نمایید و درخواست صدور دستور قضایی مبنی بر جلوگیری از هرگونه نقل و انتقال ملک