مشاوره حقوقی رایگان - احراز جانبازی

سلام عليكم
احتراما بنده سرباز سپاه بوده ام که در اثر فعالیت سنگین و اسیب وارده به بیضه مجبور به برداشت ان شده که در صورت جلسه 134 سپاه به عنوان جانباز و به بنیاد شهید ارجاع که بنیاد در ماده 3 گفتند مشمول مقررات جانبازی نمی باشم پس از ارجاع به ماده 16 وبر اساس گردش کار مقام معظم رهبری باگذشت 4 سال از پرونده اینگونه جواب دادن
(برابر گواهی استراحت پزشکی الصاقی که در پرونده یاد شده مبتلا به اورکیت (عفونت)
عکس قبل از عمل که نشان دهنده پیچ خوردگی(تورشن) بیضه بوده که داخل عکس هم نوشته شده بر اثر تورشن بوده کلمه سهوی اورکیت بجای تورشن پیچ خوردگی در پرونده پزشکی اینجانب
عکس قبل از عمل جراجی - کمسیون 134 سپاه - تایید پزشکان معتمد سپاه و متخصصین- تا یید کمسیون عالی سپاه -جملگی حکایت از تورشن پیچ خوردگی دارند ورای دیوان عدالت اداری مبنی بر عدم صلاحیت در تعیین تکلیف پرونده یاد شده و تعیین تکلیف توسط فرمانده کل قوا را دارد
طبق دستور پزشگ اورولوژیست و متخصصین و کمسیون عالی از کارهای سنگین ازجمله فوتبال دو موتو سواری و.... رو نمیتونم انجام بدم تا اون یکی رو از دست ندم
بعد از طرح در دیوان عدالت گفتند در صلاحیت ما نیست اینگونه رای ها باید فرمانده کل قوا تعیین تکلیف شود " طبق کمسیون عالی پزشکی ک ابتدای امسال انجام شده اینگونه گفتند "

مشمول بند الف ماده 121 قانون استخدامی سپاه و معادل طبقه دوم ایین نامه پزشکی ستاد کل نیرو های مسلح بصورت دائم پزشکی بوده و صایعه وی بر طبق رای 134 ناشی از جانبازی می باشد )
بنده سلامتی روحی روانی جسمی اجتماعی در دوران طلایی عمرم ک خدمت مقدس سر بازی بوده به علت عارضه پیش امده خود را از دست دادم
و عقیم بودن از دست دان حیات به یک انسان و حس پدری چندبار اقدام به ازدواج کردم اما ناتوان بودن از احیای فرزند و عارضه ای که ضربه روحی روانی اجتماعی بدی در زندگی من ایجاد کرده مواجه شدم 14سال است این عارضه باعث شب نخابی و احساس درد کاری کرده که باید یک باش بزرگ بین پاهایم بزارم و تا دردم کمتر بشه شب بخابم حضرت عباسی 14 ساله دارم هزنه میکنم دنبال این پرونده هفته بوده بنده بخاطر نداشتن هزینه داخل ترمینال خوابیدم تا صب دنبال پرونده و حقم باشم
از شما وکلای محترم تقاضای راهی یا قبول وکلاتی که قبلا مشابه ان را انجام داده اید را دارم 14سال دنبال ی پرونده دویدن کم نیست عاجزانه تقاضای کمک از شما مدافعان حقوق ملت را دارم

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

توصیه می شود با مدارک کامل به یکی از همکاران وکیل مجرب در این خصوص مراجعه بفرمایید. این حجم پرونده با مشاوره پیامکی نتیجه بخش نیست