مشاوره حقوقی رایگان - اگه همسر بعد از 3/5سال برای ثبت نکاح نیاد چه میشود

سلام وقت بخیر بنده اتباع هستم و با مردی ایرانی عقد دائم حرم امام رضا بودیم و جایی ثبت نشده الان 3/5ساله که ترک کردن بدون دلیل منم شکایت عدم ثبت نکاح کرده بودم و با پیگیری ها ثابت شد و پرونده رفته اجرای احکام 6ماه حبس حکم دادن اما بازم نیومد تا الان که 3/5سال گذشته ایا میتونم بدون ثبت ازدواج و درخواست طلاق دیگه پیگیر دادگاه و... نباشم ایا میتونم ازدواج کنم؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟ و اینکه پولی که از حسابشون دولت برداشت میکنه به عنوان نفقه من هست میتونم بگیرم؟؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. شما قبل از طلاق نمی توانید ازدواج کنید البته بدون ثبت رسمی ازدواج هم میتوانید طلاق بگیرید. همچنین می توانید مهریه و نفقه هم مطالبه کنید. جهت پاسخگویی سریعتر به این آدرس مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir