مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی زمین

با سلام. به موجب رای دادگاه تجدید رسیدگی پرونده در صلاحیت کارشناس برنامه ریزی شهری است و کارشناس راه و ساختمان صلاحیت این موضوع را ندارد و اعاده رسیدگی داده است و ما هزینه کارشناسی را در موعد مقرر 400/1/11 پرداخت نموده ایم. این در حالی است که تمام هزینه های کارشناس راه ساختمان در مرحله قبل را نیز پرداخت نموده ایم. دعوی با خوانده بابت اراضی تصرف شده توسط شهرداری گلپایگان است. کارشناس قبل تلویحا وصراحتا تصرف زمین را تایید کرده بود. حال با تعیین کارشناس برنامه ریزی شهری آیا ما به حقمان خواهیم رسید؟ لطفا راهنمای فرمایید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به اینصورت نمیشه بررسی کرد باید پرونده بیشتر بررسی شود میتونید در صورت تمایل با شماره دفتر تماس گرفته و هماهنگ کنید