مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تهدید

باسلام. چند وقت پیش برای آوردن جهیزیه ام به منزل شوهرم رفتم و خواهر شوهرم در حضور ماموران به من فحاشی کرد و مامور هم صورتجلسه کرد و من از دستش شکایت کردم. الان خواهرشوهرمم اومده به جرم فحاشی و تهدید از من شکایت کرده و خاله هاشم جمع شدن که شهادت بدن. درصورتی که من اصلا هیچ تهدید و فحاشی نکردم. لطفا راهنماییم کنین چیکار کنم.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
بهتر با وساطت بزرگان به این موصوع خاتمه بدهید
در عیر این صورت می توانید به شکایتتان رسیدگی و ادامه بدهید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمامیتوانید شهودطرف مقابلتان زاباادله جرح کنیدوبگوییدکه شهودشرایط شهادت راندارند ویادروغ میگویند