مشاوره حقوقی رایگان - خرید مغازه در طرح تعریض

سلام. میخواهم مغازه ای بخرم که فروشنده آن را سال 90 از مالک قبلی به صورت مبایعه نامه در بنگاه تنظیم نموده است. مغازه 20 متر هست که در طرح تعریض خیابان این مغازه حذف میشود ولی در مبایعه نامه مالک تعهد کرده که بعد از عقب نشینی به همان میزان از ملک باقیمانده به خریدار مغازه تحویل دهد. آیا این تعهد رسمیت دارد و این که بنده الان برای خرید باید مجدد تعهد مالک اصلی را بگیرم یا خیر؟ ممنون.

پاسخ ها :

مجتبی هدایتی

جناب آقای مجتبی هدایتی :

سلام، برای جلوگیری از مشکلات بعدی مالک رسمی هم قرارداد شما را به عنوان شاهد امضاء نماید و هم انتقال تعهد مزبور را مورد تایید قرار دهد.