مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار امر قضاوت شده

با سلام و عرض ادب.
بنده باه ستناد بیع نامه سال 66 که معرف 5 هکتار زمینی است که از مرحوم پدرم خریده ام، موفق به اخذ حکم قطعی بطلان بیع نامه ای شدم که خوانده (برادرم) مدعی بود 1 هکتار از همان زمین متنازع فیه را قبلا در سال 65 از مرحوم پدرم خریده است. در دفاعیات خوانده که به صورت ماهوی به بیع نامه 66 بنده ادعای جعل و ایرادات جدی دیگر هم گرفته شده است که بنده را ذینغع تشخیص ندهد و در پایان در حکم صادره بیع نامه بنده در اسباب و بی اعتباری بیع نامه خوانده (برادرم) در منطوق حکم آمده است و قطعی شده است.
بعد از چند ماه برادرم دقیقا با همان ایرادات فوق الذکر دادخواست بطلان بیعنامه بنده (به مساحت 5 هکتار) را ارائه کرد اما دادگاه بدون توجه به حکم مقدم فوق الذکر، حکم به بطلان بیع نامه من صادر کرده است و قطعی شده است و برادرم با استناد همین حکم موخر دادخواست افراز ماترک (قبلا قرار اناطه در خصوص بیع نامه بنده صادر شده بود) داده است.
سوال بنده این است که تحت شرایط فوق، آیا بیع نامه بنده به استناد حکم مقدم از اعتبار امر قضاوت شده برخوردار است یا نه؟ چرا؟

پاسخ ها :

اعتبار امر قضاوت شده بیع نامه ملک ارثی