مشاوره حقوقی رایگان - فلج صورت

سلام روزتون بخیر
یه سوالی داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
من 8سالی میشه که بعلت اتفاقی که برام افتاد عصب هفت مغزیم فلج شد و حرکت سمت چپ صورتم دچار اختلال شد، با اینکه 8 سال گذشته اما بطور کامل بهبود پیدا نکرد و دکترام گفتن دیگه خوب نمیشه ، الان حالت چهره ام بخوبی نمایانگر این عارضه میباشد، تقارن صورتم رو از دست دادم، نمیتونم کامل بخندم، وقتی با سمت چپ دهانم غذا رو میجوم، از چشم چپم اشک میاد وقتی چشمم رو میبندم لبم کج میشه و...
با این مشکلی که خدمت تون عرض کردم ایا بهزیستی منو به عنوان یه معلول میشناسه؟
ممنون میشم که پاسخ فرمایید
باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما باید به نزدیکترین ادره بهزیستی مراجعه فرمایید

حسن غلامعلی پورمهنه

حسن غلامعلی پورمهنه :

استان :

سلام علیکم
با توجه به قوانین خاص پذیرش مددجو در سازمان بهزیستی، به نظرم شما به نزدیکترین واحد بهزیستی مراجعه کنید و شرح حال رو خدمتشان توضیح دهید و البته مدارک پزشکی و سایر مستندات رو هم ارائه دهید، انشالله که مساعدت می‌کنود.