مشاوره حقوقی رایگان - آزاد کردن ضامن

سلام. شخصی ضامن شده و دستگیر شده است. حال متهم اصلی را گرفته اند چگونه میتوان ضامن را آزاد کرد؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر متهم را دستگیر کرده باشند و قبلا نیز دستور ضبط وثیقه صادر نشده باشد ، بلافاصله پس از درخواست وثیقه گذار یا کفیل از وثیقه یا کفالت رفع اثر میشود ، اما اگر دستور ضبط وثیقه یا وجه الکفاله صادر شده باشد ،آزادی از وثیقه یا کفالت منوط به پرداخت جریمه تعیینی از سوی دادگاه است
موفق باشید