مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم تلفنی

سلام، خسته نباشید. یک نفر را یکی الی دو بار دیدم و زنگ زده میگوید کجایی. میگویم شما میگوید به زبون خودمون دنبال تو هستم و دارم دنبالت میگردم. آدرس بده بیام ببینی من کی هستم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه مزاحمت های ایشان دنباله دار باشد میتوانید به استناد ماده 641 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) در دادگاه کیفری دو شکایت کنید .
موفق باشید