مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اجاره در نبود مستاجر

سلام. من 6 ماه از قرارداد اجاره خانه ام مانده است. شرایطی برای من پیش اومد با اطلاع به صاحبخانه، فروردین ماه خانه رو تخلیه کردم و هنوز مستاجر برای خانه پیدا نشده است. آیا من تا پیدا شدن مستاجر باید ماهانه اجاره و شارژ ساختمان را پرداخت کنم؟ اجاره فروردین را پرداخت کرده ام.

پاسخ ها :

پرداخت اجاره در صورت تخلیه پیش از موعد پرداخت اجاره مستاجر موجر اجاره