مشاوره حقوقی رایگان - اتاق تعویض

من یه ماشین سمند خریدم تصادفی بود صاحبش میگفت دوتیکس اما شماره میشه یه قولنامه دستی هم نوشتیم که در اون قولنامه نوشته بود به یک آهن پاره فروختم منم ماشین درست کردم رفتم شماره بخاطر دو تیکه بودن شماره نشد من اگه شکایت کنم ماشین به صاحبش برمیگرده یا دیگه کاری نمیشه کرد لطفا راهنماییم کنید باتشکر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر فاکتور خرید اتاق را داشته باشید ، میتوانید با پرداخت جریمه نقدی معادل حداکثر یک سوم قیمت اتاق ،مجوز شماره و پلاک آن را اخذ کنید .
موفق باشید