مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین اراضی ملی

سلام بنده سال گذشته زمینی کشاورزی سند دار خریداری کرده ام و در دفترخانه انتقال انجام شده. امسال متوجه شدم زمین جزو اراضی ملی بوده و دفترخانه با دریافت رشوه از فروشنده به صورت خلاف قوانین این ملک را به بنده انتقال داده است.
ضمنا مالکین قبلی همگی به یک نفر وکالت فروش داده اند و ان شخص به عنوان فروشنده وارد معامله شده. حالا من باید از دفترخانه شاکی باشم یا مالکین یا وکیلشان که معامله انجام داده؟

پاسخ ها :

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

سلام، بهتره همه اشخاصی که دخیل در نقل و انتقال بوده اند طرف دعوی قرار دهید